torsdag 31. mars 2011

Sokker...igjen

Jeg er inne i en periode der jeg nesten bare strikker sokker. Og slike perioder har jo jeg stadig vekk så sokkelageret her i huset er fullt. Jeg gir vekk, selger og likevel øker lageret. 


En kveld jeg satt med tomme pinner og var utrolig lat, lå det to små nøster med rester i Sportsragg på bordet og dermed ble det et par små sokker. Strikket på en kveld og det er koselig å strikke slike små sokker.

Så har jeg brukt opp rester av Perfect og det ble nye sokker til mannen. Fargerike og den bittelille gule tåa er slik det kan bli med restegarn. Nye sokker til meg selv, jeg synes mønsteret, som er Kerttu, er så fint og da måtte jeg jo strikke til meg selv også. Jeg har jo bare ca 60 par ullsokker. Disse sokkene er strikket i Perfect.Og på pinnene nå?  Sokker selvfølgelig..

3 kommentarer:

Wenche/chawo sa...

Det var flotte sokker du har strikket.Selv hører jeg til de som ikke strikker sokker,orker ikke strikke sokk nr 2.Det rare er at vott nr 2 går veldig greit å strikke.Så jeg må vel bare ta meg sammen ,når det gjelder sokke strikking.Ha en flott kveld.

Popsinune sa...

Så flink du er på sokkefronten.
Burde strikket noen sokker jeg også....snart ;-)

LivM sa...

Flotte sokker og slike får man jo aldri nok av!