tirsdag 1. desember 2009

1.desember

Endelig 1. desember og jeg kunne åpne første pakken i julekalenderen min. 

Og se hva jeg fikk. En veldig fin og koselig refleks. ( som er helt umulig å ta bilde av)Jeg fikk ferdig den siste bestillingen før jul i går. Juuhuu, det er så godt når slikt er unnagjort.

Så nå er det pulsvanter til meg selv som er på pinnene. Mønsteret heter Cafe au Lait Mittens og garnet er Finull. Fargen er litt mørkere i virkeligheten. 


Jeg ble også ferdig med Ulmusen i går. Det har jaggu tatt tid men pytt pytt nå er det ferdig. Jeg synes det ble litt lite men det er nok en vane. Ulmusen skal jeg ha selv.

Jeg har strikket i Palett fra Sandnes og fargene er nydelige. Men det er ikke lett å se på bilde.Ute er det skikkelig julestemmning, snø og sol.

Jeg driver å syr kostymer til kjæresten min. Heldigvis snart ferdig. Da tror jeg at jeg skal sy litt om på en kjole som jeg fant i skapet mitt her om dagen.

Ønsker dere alle en deilig 1. desember.

2 kommentarer:

Vibekes lille ullne sa...

Kjempefint sjali nydelige farger! Snart er mitt Ulmus-sjal ferdig også :)

amylin sa...

Så flott ulmus-sjal. Jeg kan ane at fargene er flotte, spesielt fordi jeg har sett paletten. Nyttig og veldig viktig gave i dag, da. En nødvendighet i mørket. Jeg har en følelse av at jeg kjøper en haug med reflekser, men hvor de blir av? Nei, det vet ingen.