fredag 27. november 2009

Jeg har strikket votter til søsteren min. Men jeg gav de vekk før jeg fikk tatt bilde av de ferdige. Mønsteret heter Aili`s mitten, men jeg strikket med min vri.


17. november måtte bilen min på verksted i Seljord og som alle vet er det gørrkjedelig å vente på slikt. Så jeg spurte inne på Hobbyboden om noen der hadde lyst og mulighet til ett lite treff. Og Sylvette og Mormor tok turen til Seljord Hotell. Vi hadde noen kjempekoselige timer. Masse god prat og veldig hyggelig sted å møtes. Det er bare så synd at tiden går så fort.

Sylvette hadde med flotte gaver til oss. Et nydelig sakseetui. Tusen takk Sylvette.Mormor er veldig flink til å farge garn, og tenk, hun hadde med verdens flotteste garn til oss. Nydelige farger og veldig mykt og godt. Jeg skal strikke noe veldig fint av det en dag, til meg selv. Må bare se og nye lenge først.

Tusen takk Mormor.På Hobbyboden er jeg med på Julekalendervenn.  Og her om dagen fikk jeg stor, spennende pakke fra min venn, Raia. Jeg gleder meg uvanlig mye til 1. desember i år. Nå er huset pyntet og vasket til advent. Det er så koselig å finne frem stjerner og staker og lyse opp huset.  

Og det er helg. Herlig. Skal strikke og bare kose meg denne helga.

Ønsker deg en flott helg.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Ønsker deg en flott adventshelg :-)
Nydelige votter...

safransax sa...

Fine votter. Har lagd sånne jeg også.
Hvis du titter innom hos meg, så ligger det en awardå venter på deg:)