lørdag 19. desember 2009

19. desember

Jeg kjøpte meg garn til Nøstebarntunika for å ha noe å strikke på i romjula. Men jeg klarte ikke vente med å starte og jeg holder på med første armen og bolen er ferdig. Så da blir det nok sokke strikking i romjula. Har gått til innkjøp av fire nøster Sterk og det gleder jeg meg til å strikke av.I går fikk jeg endelig gjort noe med denne kjolen. Klippet av den litt lengde og sydde på to hjerter. Synes den ble veldig koselig.


Jeg koser meg masse med å åpne kalendergaver hver morgen. I dag fikk jeg søte tegnestifter. Ja jeg tror det er tegnestifter, men er egentlig ikke helt sikker.


18. fikk jeg søte knapper.


17. var det saltpinner i pakken.


16. fikk jeg nydelig juletrepynt.


Her er iskaldt hos meg. Og nå i kveldingen er det begynnt å snø litt. Håper ikke det blir så mye for vi er alt sikkret hvit jul. 

Huset ser fremdeles ikke ut men slik skal det være de siste dagene før jul. 

I kveld skal jeg kose meg med strikketøyet, kjæresten min og taco.

4 kommentarer:

Vibbedille sa...

Sååå koselig at du koser deg! Her er det OGSå kommet en del snø!!! deilig deilig!! Ønsket om hvit julgikk i oppfyllelse! JR skrev det på ønskelista som ble sendt til Julenissen hehe

Her er freden senket seg og me koser oss masse!

Nyyyt kvelden og koos deg masse

HO HO HO

Juleklem fra Vibbedille ;)

Arielle sa...

Så flott kjole du har syd.
Så mange flotte gaver du har fått i kalenderen din.
Moro og stikke innom andre som er med på kalender gaver og se hva de får.

amylin sa...

Fine gaver, og klart man ikke kan klare å vente, ikke alltid i alle fall. det er jo alltid en hel haug man har lyst til å strikke med en gang. Kjolen ble veldig søt.

Lena sa...

Innom for å ønske deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år! Håper alt er bra med deg og at vi sees i 2010:o) Fin farge på nøstebarntunikaen din, og kjolen var supersøt;-) Klem fra Lena