søndag 25. mai 2008

25.mai 2008

Nok en kald dag i Telemark. Men faktisk litt varmere enn i går.

Jeg har heklet noen nye grytekluter. I mitt yndlings mønster til grytekluter. Jeg tror det heter vaffelmønster men det er jeg jammen ikke sikker på. Disse skal bo hos kjæresten min. Tenker han blir glad når han får de. Mannfolk har jo gjerne et nært forhold til gryteklutene sine.
Jeg måtte prøve meg på noen Tawashi også. Det gikk veldig fort å strikke de og hvis de er greie å bruke skal jeg strikke flere av disse. Men jeg synes det var litt vanskelig å få de fine i midten, når de er så tykke er det ikke lett å få snurpet de helt sammen. Helst ville jeg satt en knapp i minden men det er jo ikke noe særlig når de skal brukes til å vaske med.
Kjæresten min skal få disse også. Hjelp så snill jeg er i dag.

Jeg har meldt meg på nok ett garnmysterie på Hobbyboden. Dette er vel nr fire om jeg ikke husker helt feil. Det er Liv- Torill som lager disse gøyale mysteriene. Jeg har deltatt på alle og fullført. *stolt*
Denne gangen er det endel strikking og lite montering. Det høres ut til å passe meg.
Så i dag har jeg funnet frem masse tovbart garn, vi må ha 600 gram men aner ikke hvor mange farger. Men til onsdag får vi første mailen så da blir jeg litt klokere.Nå skal jeg gjøre ingenting resten av dagen. Det vil si, kose meg med strikketøy og tv.
Ha en fin søndag alle sammen.

5 kommentarer:

Niko sa...

Må si at kjæresten din er heldig som har deg til og lage ting til seg.

Kari Anne sa...

Flotte grytekluter og skrubber du har laget!
Riktig svar på bloggen min er rogn.
Søndagshilsen fra Kari Anne

Anonym sa...

Det ligger noe kooosleig til deg i bloggen min.klem vibbedille

Anonym sa...

Fniiiiis eg og tenkte det hadde vært fint med en knapp på de skrubbisene! h ehe men veldig lite praktisk he he, skikkleig flotte de gryteklutene og det struktur mønstret er herlig, tror det er det eg aldri har fått til! *flau* he he! Men idag blir eg i hagen alene, jr er gått i barnehagen, kunn etenkt meg til sjøen, men drar ikkje ned dit alene....sukk ja ja får klare meg alene eg idag da sukk...he he herlig det og! ,meg og en radio! Kooos deg og ha en herlig dag! Klem og kooos fra vibbedille

Anonym sa...

En liten utfordring til deg inne på bloggen min. Klem fra mormor