fredag 20. januar 2012

20. januar 2012

I boka Made by me er det mange fine mønstre og nå har jeg testet Fin veske fra Fine Ting. Greit mønster og veska ble riktig så søt. Det er en sånn holde i hånden veske, ja det finnes et fiffi navn på slike vesker som jeg ikke kommer på, men jeg vet ikke om jeg egentlig liker slike vesker. Jeg har planer om å sjekke det ut snart.
Veska er sydd i sammen stoffet som Klinkekult kjolen og planen er å bruke de sammen.


Foret er samme stoff som hjerte på kjolen.


Nytt mønster lå i postkassa mi i dag. Hurra. Det ser ut til å være et fint mønster og planen er å sy meg jakke med hette. Jeg kjøpte noe veldig fargerikt fleece på Stoff og Stil sist jeg var innom som jeg tror blir tøft som jakke. Men jeg glemte å kjøpe ribb og glidelås. Jaja, det er vel ikke så lenge til jeg må ha meg en tur igjen.


Ha en super helg!

7 kommentarer:

Tilla sa...

Det mønsteret så tøft ut! Gleder meg til å se et ferdig resultat:)

Charlotte sa...

Den veska var jo megaskjønn :) Skulle ønske jeg greide å sy. God helg!

Anonym sa...

Åh, den veska (clutchen) var jo kjempeflott! Syntes slike vesker er kjempefine, men kan ikke bruke det selv, de blir alltid liggende igjen en eller annen plass :P

Marieki sa...

Kjempestilig veske! :D

wigdis sa...

Så flott veske du har laget. Lekkert med det fore innvendig. Det er jo ganske stilig med clutcher da som matcher antrekket.
Ha en fin søndag.

Lonemor sa...

Kjempeflott og kjempeinspirerende blogg du har! Jeg har titta litt rundt, og er veldig imponert over alt det fine du lager! Titter innom flere ganger, jeg! :)
Ha en fin kveld!

Nina sa...

Kjempefin veske, Elisabet!! Og stilig mønster - er spent på å se det sydd!

Og tusen takk for i går - kom på etterpå at vi glemte å ta bilder - selv av sybordet vårt!