mandag 2. januar 2012

2012 er her med sol, regn og is

Jaja, så er det tilbake til hverdagen.
Vi har hatt en koselig og rolig jul og nytt års helg. 


Jeg har laget meg blomterhårspenne i samme stoffet som kjolen jeg sydde her om dagen.Jeg måtte teste ut dette mønsteret, en liten pung til kort, det er tre lommer inni så det er plass til mange kort. Neste gang skal jeg sy vrengeåpningen i siden for nå når jeg hadde den i toppen fikk jeg ikke den så fin som jeg helst ville. Nytt år krever ny lommebok, iallefall hadde jeg lyst på ny. Stoffet er fra Stoff og Stil og jeg synes det er så fint. Lommeboka ble litt skjev men pytt pytt, alt kan ikke være perfekt.Sokker igjen, dette er Spring Forward og jeg har strikket de mange ganger. Disse er i Perfect og skal varme føttene til Anja. Nå får jeg bare håpe at de passer men jeg er redd de er litt for store, om de er det får jeg strikke ny.
Nå er jeg igang med heldress fra Strikk til nøstebarnboka. 

Og det er jo salg på garn på Spar Kjøp i jauar så jeg må ta meg en tur og hamstre litt, jeg trenger garn til jakke til meg selv, ett hvit sjal til bryllupet og helt klart noen nøster av ditt og datt bare for å være sikker.


Jeg ønsker dere alle en herlig uke.

5 kommentarer:

Hege sa...

Så flotte ting :)
Og herlige sokker.
Godt nyttår

Unknown sa...

Så fine ting du hadde sydd deg og fine sokker!!

Wenche/chawo sa...

Flotte ting du har sydd og kjempefine sokker .

minon sa...

Flotte ting du har sydd. Likte spes godt sokkene du har strikket!

Jeg tror jeg skal holde meg unna salget på sparkjøp i år. Kanskje... ;)

Ønsker deg et kreativt og flott år!

Charlotte sa...

Så koselig blogg du har. Jeg har vært her inne og kikket før, og glemte å kommentere de flotte sokkene dine. De er i grunnen enda finere nå andre gangen jeg ser dem... :) Jeg kjenner meg veldig igjen i det med å kjøpe litt ekstra garn på salg bare for å ha... Kjenner meg litt for godt igjen faktisk :) Kule farger du bruker og. Deilig å se litt friske farger.