mandag 3. januar 2011

Nytt år, nye muligheter

Så er det nytt år igjen. Godt nytt år til dere alle.

Jeg har strikket sokker, igjen. Garnet er kjøpt i Tyrkia og kostet meg den nette sum av 8 kroner. Jepp, 8 kroner og det var til og med 100 gram og mere enn nok til disse lange sokkene.

Mønsteret er Spring Forward socks og mønsteret finner du her.Jeg trenger ei ny lue og jeg trodde at jeg hadde lyst på ei slik litt baggy lue. Men jeg ser gal ut i vanlig lue og i denne lua så jeg helt vill ut. Så jeg skal legge den pent i tilsalgs-skuffen min jeg. 

Mønsteret er funnet her


Jeg skulle egentlig på julemesse før jul, men siden min gode venninne ble syk måtte det utgå. 

Jeg sydde noen julestrømper jeg tenkte å ha med, nå får de ligge til neste jul.

Jeg tegnet dette mønsteret for mange år siden og sydde så mange at jeg orket ikke sy julestrømper på flere år men i år, eller nå er det jo ifjor, var de morsome å sy igjen.Nå er det ei jakke på pinnene mine og den skal bli ferdig i løpet av uka. Håper jeg.

Ha en fin uke, alle dere som titter innom.

5 kommentarer:

Lena sa...

Hei og godt nytt år! Beundrer alle dere som strikker sokkepar etter sokkepar! Skulle ønske jeg gadd, men neida, det gjør jeg ikke:-( Søte julestrømper og flott lue! På beina mine bor forresten de sokkene jeg fikk av deg:o)

gyldenkron sa...

Godt nytt år til deg. Flotte sokker og lue. Og julestrømper. Hele8 kroner? Hva er det som er i det garnet?

Wenche/chawo sa...

Godt nytt år.Flotte sokker og lue du har strikket.Likte julestrømpene dine godt også.

Maria sa...

Det er merkelig det der med luer. Det er ikke enkelt å finne noe som passer perfekt. Kjekt at den kan gå i salgskassen da sammen de herlige julestrømpene.

Christina sa...

De julestrømpene likte jeg godt. Kjempefine.