tirsdag 25. januar 2011

Det går fremover med kjolen min, mønsterdelen på bærestykket er ferdig og jeg er knallfornøyd med meg selv. Jeg er ikke god på å strikke mønster med to farger men dette synes jeg både ble pent og jeg fikk det greit til. Nå skal jeg bare øke en gang til før jeg dele til armer og bol. Så er det bare rett, rett, rett til en liten mønsterbord på slutten.Sokker igjen, Jay Walker strikket i Sportsragg fra Sparkjøp. Jeg liker det garnet veldig godt men savner ensfarget. Disse er i str 39 og havner i gave/salgsboksen min.


Jeg liker ikke så veldig godt å strikke i sort, sikkert fordi jeg ikke ser hva jeg gjør. Men jeg hadde veldig lyst på sorte sokker. Mønsteret er Monky og garnet er det tykke sokkegarnet fra Viking-garn.


I går var jeg på strikkekafe og der vant jeg åtte bunter garn, fire raggegarn og fire naturgarn fra Viking. Mulig det garnet fra Viking kan bli votter? I dag våknet jeg med feber og vond hals og nå gir jeg snart opp håpet om at jeg noen gang skal bli kvitt denne forkjølelsen. 

Så jeg holder meg inne, drikker te, fyrer i ovnen og strikker.

Ønsker dere alle en herlig dag.

5 kommentarer:

Helga sa...

Fine farger du har valgt på kjolen din!! Ser nå at jeg gjerne skulle ha vært på strikkekafe igår, men prøver neste gang. Ha en kjempefin dag, og god bedring!!

lykketrollet sa...

Å god bedring.. ikke gøy å være syk..

Herlig fargevalg på kjolen.. får skikkelig unna.. turbo pinner..

Ha en alle tiders dag..

PS neste strikkekafe er ikke 6 men 9/2 *flau*

hobbyvenn sa...

Å så nydelig kjolen din ser ut til å bli. Herlige farger. Flotte sokker også. Og heldige deg som har vunnet så masse garn.

Blammy sa...

Hei. For noen flotte farger du strikker i.. kommer til å bli kjempe fint...

Nina sa...

God bedring!