onsdag 4. mars 2009

Så har jeg strikket nok en lue. Den er etter inspirasjon av Kari Traa lue. Og sønnen min likte den ikke, nevøen min likte den ikke og jeg synes den ble tøff.


Jeg har kjøpt meg bok om Hardangersøm. Nå er det lov meg salg på Hobbyboden og TINAE hadde denne tilsalgs. Så da måtte jeg jo bare slå til. Det er bare det at jeg ikke er særlig god til å brodere Hardangersøm og jeg liker det ikke heller. Men jeg har et stort ønske om å like det. Og da er det viktig å ha bøkene iorden. Nemlig.


Jeg har strikket min variant av Lady February. Og jeg er utrolig fornøyd. Det er jo helt genialt å strikke fra toppen og ned. 

Jeg har strikket den i ett utrolig deilig garn fra Peru. Soft Alpakka. Jeg fikk det i gave fra ei vennine da hun kom hjem fra Peru. Det er så utrolig deilig og mykt og kjempegodt å strikke med. Jeg har igjen nok garn til å strikke meg et skjerf også. Eller mulig jeg skal strikke en hals eller noe annet deilig. Det skal ikke bare bli liggende ihvertfall. Så deilig garn må brukes.


Som dere ser har jeg strikket den som tunika istede for jakke.

Innimellom må jeg ha noe arbeid som ikke krever noe tenking og som ikke veier noe. Den forbaska armen min plager livet av meg. Så da ble det en oppvaskfille.


Ute snør det, store, ekle snøfiller faller ned på huset mitt. Jeg er så utrolig lei av snø at jeg snart blir gal. JEG VIL HA VÅR.

3 kommentarer:

Toril sa...

Så flott tunikaen din ble!
Nydelig :)

Jeg likte lua di også jeg, guttene kan bare ha det så godt ;)

Anonym sa...

Tunikaen din ble kjempefin! Og jeg synkes luen også ble knalltøff :)

Monica sa...

takk for koselig kommmentar i bloggen min! jeg synes hardanger søm er nydelig, så den boken der tror jeg kommer godt med altså! Tenk alt det vakre du kan lage! Tunikaen ble kjempeflott og luen likeså! Ha en videre fin helg:)