tirsdag 8. juli 2008

8. juli 2008

Endelig kom boka jeg har ventet på. Og den er helt nydelig. Jeg har lyst til å strikke mye fra den. Men jeg vet hvordan det er, det kan ta tid før jeg kommer så langt. Enn så lenge koser jeg meg med å bla og titte.Jeg har også fått i hus mønster på tre tepper. Det er meninen at de skal være høststrikking og mulig det kan bli noen julegaver av de. Men jeg vet ikke enda hvilke jeg skal strikke først.Jeg har kjøpt mønster fra Kongroa http://kongroa.blogg.no/tilsalgs/1214674563_oppskrift_p_strikkety.html på strikketøymappe. Og i dag fikk jeg satt meg ved symaskina og sydd en mappe. Mønsteret er veldig greit å sy etter. Og mappa ble fin og sommerlig. Jeg har ikke foret denne men det gjør jeg nok neste gang.

Jeg vil også sy noen mapper som er mindre har jeg tenkt. Men ikke i dag. Jeg må trekke om noen stolputer for søsteren min. Og det har jeg jo kjempe lyst til.


Må bare ha med et bilde av Johanne og eldbjørg. De er nå 7 uker og tar snart livet av meg. De er høyt og lavt og klatrer i alt. Men her er de blitt litt trøtte og hviler litt på noen halvstrikka sokker. Heldigvis er det to hjem som venter på de når de bare blir noen uker eldre.Ellers er vel ting ved det gamle her. Jeg strikker på sokker og sommertopp. Den sommertoppen er det bare litt igjen på men jeg ble så utrolig lei den. Så da måtte jeg starte på noen sokker.

Ønsker dere alle en herlig dag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så nydelige puser,jeg blir pusesyk nå.Mange flotte ting du har laget vennen,jeg er mektig imponert over din kretivitet.

Anonym sa...

Det første først. Det hadde i alle fall jeg valgt. Skjønne småpuser!

Anonym sa...

Ser ut til at du har mange spennende planer! Og to søøøte puser<3

Anonym sa...

For noen skjønne småpuser! Ser at du har mange planer - gleder meg til å se prosjektene underveis og ferdig! Ha en flott sommer!

Anonym sa...

Grattis med boken.... kos deg masse.. stilig strikketøymappe, herlig stoff også..

Nydelig pusekatter, sukk. men med en hund som synes pusekatter er perfekte jaktbytter, så er det kanskje best å stå imot ja..

Ønkser deg en fortsatt herlig uke..

Solveig sa...

Mange stilige tepper så det ut til - sånt er koselig høststrikk. Og slike nydelige nydelige katter du har.