søndag 9. januar 2011

Oppvaskfiller og luer

Å strikke luer er gøy, fort ferdig og jeg må ikke strikke to. Selv om jeg er av de som gjerne strikker flere like når jeg først er i gang. Men jeg må ikke og det er det som teller.

Jeg har strikket 12 rep av mønsteret på den mørke lua, den ble litt kort. Og 13 rep på den mørke lua, og den passet perfekt til sønnen min så nå har han ny lue.

Luene er strikket i Freestyle på pinne 4,5

Mønsteret fant jeg her


Oppvaskfiller har jeg som mitt veskestrikketøy. Enkelt å ta frem om jeg plutselig har litt tid til overs eller jeg blir sittende i bilen å vente. Så nå er to filler ferdige. Jeg har brukt Husmor Marias mønster på disse fillene.

Og siden jeg har veldig mange filler blir disse puttet i gaveskuffen min.


Jakka jeg har strikket på i jula ble helt ferdig i går med unntak av knappene. Jeg trodde jeg hadde kjøpt de perfekte knappene i Tyrkia og det hadde jeg også. Men så viste det seg at jeg bare har syv og jeg trenger åtte. Dermed måtte jeg ta meg en tur på eBay og der fant jeg kjempefien knapper. Men det betyr jo at jakka ikke blir ferdig til bruk før postmannen har levert knappene min.

Jeg ønsker dere alle en flott uke. Her i huset skal jula ut denne uka.

2 kommentarer:

Pringeling sa...

Så flotte luer! Det er grei strikk det ja! kluter derimot... huff :P

lykketrollet sa...

herlige luer.. og kluter er kjempedelig, men akk så kjedelig å strikke.. *ler*

Savnet deg i går på strikkekafe, får håpe du kommer neste gang.. Må få til en suppestrikkekosekveld hos meg også, nå som du har kommet deg hjem til kalde nord...

Neste strikkekafe i porsgrunn er 9 februar.. men det er strikkekafe i skien siste tirsdag i mnd... *nikker*

Ha en fortsatt herlig uke..