tirsdag 4. januar 2011

Julekuler og stjerner...litt treg

Jeg strikket jo som alle andre, jaja ikke alle andre da, men veldig mange andre, Arne og Carlos sin julekuler før jul. Jeg liker ikke å strikke mønster med to farger, jeg får det ikke pent, men disse kulene måtte jeg bare ha. Og om jeg må si det selv så ble det slettes ikke så ille. Det er helt utrolig hva man kan rette på med et strykejern. 

Jeg fant en link til stjerner også og det synes jeg passet veldig bra til julekulene. Men de stjernene var ikke moro å strikke. Jeg bannet og svettet og rakk opp men to stjerner ble det da.
Ny bok i en allerede full bok hylle. Denne boka landet i postkassa i går og fy søren for en fin bok. Jeg blar og planlegger og koser meg. Fremdeles liker jeg ikke å strikke mønster med to farger og det er jo stort sett alt i denne boka. Men den dagen jeg begynner å like det så har jeg en knallfin bok med flotte mønster å velge i.Nå skal jeg lage meg en kopp med te, se Greys og strikke videre på lua jeg fant mønster på i natt. Det er rart det, det er så veldig moro å strikke om natta.


Ha en fin kveld.

2 kommentarer:

Pringeling sa...

Så flotte kuler! Jeg har brukt julekulene på å øve på tofarga strikking... de siste ble utrolige mye bedre enn de føreste, samtidig som de er så små at det ikke gjør all verden om det ikke går bra. Blir noe annet enn å ikke få til en mariusgenser liksom :P

mimouna sa...

De ble fine, både stjernene og kulene. Og vet du, når du har klart å strikke mønster på slike knotete småprosjekter så blir større plagg bare barnematen. Det går mye greiere med flere masker og på en god rundpinne. Lykke til!