fredag 10. februar 2012

Sukkerspinn og sokker

Sønnen min har kjøpt seg sukkerspinnmaskin og jeg fikk servert en stor dott i går. Det smaker helt som på tivoli og jeg ble like kvalm nå som jeg ble da jeg var liten.


For en stund siden var jeg ute og kjørte tog noen timer og da måtte jeg ha et lite strikketøy, alt jeg holdt på med var ikke greie togstrikketøy. Så da ble tre nøster Robust med på tur og stefaren min har fått nye sokker.


Disse sokkene fant jeg i en kurv på syrommet, kun halve foten på sokk nummer to manglet. Jeg kan ikke huske at jeg noen gang har strikket de men siden det bare er meg som strikker her i huset så har jeg nok strikket de. Jeg hadde de med meg på håndarbeidstreff på Grendehuset og Anne Britt strikket nesten frem til tåa, greit å ha noen strikketøy å låne bort. Tusen takk for hjelpen Anne Britt.
Garnet er det nydelig Alpakka Sport fra Viking.


Jeg skal strikke jakke til min kjære og mønsteret til den jakken han ønsker seg står i ei bok. Så da var det bare å bestille bok fra Capris. Det er igrunn ingen andre ting i den boka jeg har lyst til å strikke men jakka, den er fin.


Jeg har startet på jakka, tre ganger faktisk, og nå er jeg ikke lengre fornøyd med garnet. I går var jeg på garnjakt og fant ikke den fargen jeg vil ha så nå får det bare vente til den rette fargen dukker opp.

Ute er det påskevær i dag, jeg burde gå på ski, drikke kakao og spise appelsiner men jeg har ikke ski, tåler ikke varm kakao og appelsiner er noe kliss å spise ute. Dermed blir jeg inne med strikketøy og mulig jeg må sy litt.

Håper dere alle får en fantastisk dag.

7 kommentarer:

Søster sa...

Så kul! Den virket jo!

Nina sa...

Hehe - sukkerspinn, ja - bare synet får meg til å huske den kvalme følelsen etter å ha spist en sånn en, ja - det er maaaange år siden.

Fine sokker! Tror jeg må få strikket meg noen sokker jeg også - nå har det blitt skikkelig kaldt her.

Liv-toril sa...

En fantastisk dag til deg også. Jeg har alltid vært fasinert av sukkerspinn, men har aldri smakt på det.

Elin sa...

Kult med sukkerspinnmaskin! Flotte sokker du har strikket. Raggsokker er det alltid noen som har bruk for. Ha en fin helg:-)

Elin sa...

Kult med sukkerspinnmaskin! Flotte sokker du har strikket. Raggsokker er det alltid noen som har bruk for. Ha en fin helg:-)

Petronella sa...

Festlig blogginnlegg. Kombinasjonen av sukkerspinn, sokkestrikk, mønsterbok og tanker om burdeburde fgjorde fredagskvelden til en gladkveld - Takk =)

gyldenkron sa...

Sukkerspinn er usjæsj, hehe. Flotte sokker du/dere har strikket. Her også var det påskevær i går, med snørenner som smelter og litt vår i luften. Ha en fin helg