tirsdag 20. desember 2011

..jul blir det uansett

Heldigvis blir det jul selv om ikke jeg har bakt syv slag småkaker, vasket huset fra loft til kjeller eller laget alle julegavene selv.

9.desember slo blindtarmen min seg vrang og 10. ble jeg kvitt den. Så da blir det så som så med vask og bakst, men snille mammaen min har bakt alt jeg ønsker og sønnen min tar julevasken. Jeg smårydder og kommer med ivrige heiarop til mine flinke hjelpere.


Litt strikking har det blitt. I år har jeg strikket tre nye julekuler, to fra kalenderen ( tusen takk til damen på garnbutikke på Evje som solge meg sin egen kalender) og en fra boka.



To par sokker, de sorte er Kerrtu, og skal overleveres en som fikk sokker strikket av feil garn. Jeg kan jo ikke ha sokker på bygda som er strikket i garn som ikke holder. De rosa har falske fletter og har ingen mottaker.


Så har jeg sydd meg juleskjørt, Den øverste delen ble litt lang men alt i alt er jeg godt fornøyd.
Jeg har ikke brukt mønster på dette, det er jo helt unødvendig.
Stoffet er fra Stoff og Stil.



Så, det er nok siste blogginnlegg før jul, så derfor, 

Jeg ønsker dere alle en inderlig god og fredfylt jul.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så flott, Elisabet. Det er helt sant at jul blir det uansett.
Ha en fin jul der i inder bygder :-)

HIlsen fra Kuriosa.

Vibbedille sa...

HERLIGHETEN, her skjer det saker og ting skjønner-men greit å bli kvitt shitten!! Uff, du har nok ikkje hatt det godt!!!

Jul blir det okke som, i fjor gikk eg på 1/3 maskin, men det er utrolig hva mann og barn klarer når mamma`en ikkje er 100%.

EN annen ting er at HEEELE huset trenger ikkje være rent! Ingensom SER støvet når det er mørkt og bare stearinlys kos!!!

KOS deg og NYYYT dagene og BLI FRISK!!!!

Go`Juleklem fra Meg ;))

Promosyon sa...

Thanx to share this inspire notes.It really informative for us.

Anonym sa...

Håper du føler deg bedre, og at du har hatt en fin jul :)