fredag 11. februar 2011

Jakke, sjal og vinterstorm

Fyflate som det blåser hos meg i dag. Litt snø er det også i lufta og det er ikke nødvendig, jeg klarer meg fint med den snøen vi alt har fått.Jeg var på strikkekafe på onsdagen og etter å ha tenkt lenge og vel, fått masse råd om fargevalg og byttet mange ganger bestemte jeg meg for å strikke en rosa jakke. Jeg hadde egentlig tenk å strikke den i en grønnfarge men ingen av grønnfargene likte jeg. 

Garnet heter pt2 og er nydelig å strikke med. 

 

Hvis du gjør som meg å strikker på denne måten, får du mye lengre glede av garnet. Så er endelig sjalet mitt ferdig. Det heter Chosen Path Shawel og er enkelt å strikke. Jeg strikket det i ett 100% ullgarn fra Tyrkia. På dette sjalet passet jeg på å ikke strikke det større enn jeg hadde garn til. Orker ikke styre med å kjøpe mere garn fra Tyrkia som ikke stemmer. Jeg har brukt 300 gram og pinnenummer 5,5.
Her er det letter å se mønsteret. Mitt sjal måler fra topp til bunn, 124 cm og fra spiss til spiss oppe, 220 cm. Så sjalt er stort og det er slik jeg liker de for jeg bruker de som sjal og ikke som skjerf.
I kveld er det quis på Kroa og jeg håper virkelig spørsmålen passer meg bedre i kveld. Nå skal det strikkes videre på jakka mi og litt rengjøring bør jeg også ta meg tid til for i morgen kommer Gubben hjem, endelig, tre uker på jobb er jaggu nok.

Ønsker dere alle en flott helg. 

3 kommentarer:

Mormor sa...

Innom med en god helg klem! Blir sikkert fin den rosa jakka du har startet på, gleder meg til å se den ferdig:))
Nydelig sjal du har strikket også, har lagt den i kølista mi!

mimouna sa...

Sjalet ditt ble lekkert! Og rosa er en fin farge det, blir nok bra som jakke.

Nina sa...

Kjempelekkert sjal!
Og kroen har blitt så fin! Hilste på Hege der forleden!
Håper alt er vel med deg!
Hilsen Nina