fredag 24. september 2010

24.september 2010


Jeg liker å strikke votter og det mønsteret jeg stadig vender tilbake til er Ailis mittens. De er raske å strikke, sitter fint på hånden og er pene. Jeg har laget min vri på mønsteret og strikker alle maskene rett og strikker tommelkile. 

Alle vottene er strikket i Finull på pinne nummer tre.En eller annen vei i den store nettverden så jeg noen som hadde heklet bomullsblomster for å bruke som sminkefjerningspads. Det synes jeg er en glimrende ide, så her en kveld satte jeg meg ned med garn og heklenål. Den rosa er heklet i Tuva men den ble tynn og rar, de andre er heklet i Paris og annet garn med lik tykkelse. Mener jeg brukte heklenål nummer 4 og mønsteret er mitt eget. Jeg har også sydd en vaskepose til de, den henger på knaggen på badet og jeg putter de rett oppi der når de er brukt. Når alle er skittene drar jeg igjen glidelåsen og hiver de i vaskemaskinen.


En liten hals, strikket i fullfart på hyttetur. Den er strikket i Pt5 og det er jaggu et nydelig garn å strikke med. Mønsteret er fra Strikk til nøstebarn boka.


Nok et par lange sokker til meg selv, de har alt vært i bruk og vært en runde i vaskemaskinen. Strikket i Arwetta på pinne nummer 2,75. Og mønsteret, det har jeg funnet på selv.


I morgen skal jeg på fargekurs å lære å farge garn med syrefarger.

Så om jeg ikke er helt utslitt skal dere få se resultatet i morgen kveld.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Så mye herlig du har laga! God idè og bruke hekla blomster til pads!

Unknown sa...

Kjempefine votter,har laga slike eg og men neste gang vil eg prøve din vri med bare rette masker:)mykje annet fint på bloggen din også:)