lørdag 14. august 2010

Pulsvanter og strikketøymapper

Hallo, jeg har sydd mapper igjen. Jeg hadde meg en bytur i dag og fant denne herlige voksduken. Måtte bare ha en bit og jammen ble dette delikate mapper. Mappene er sydd i voksduk så de tåler en vannskvett, de er flotte til bilstrikking og utendørs-strikking da de holder håndarbeidet tørt. Nå mappene blir skittene er det enkelt å tørke av de med en våt klut. 

Mappene måler 13 cm ganger 18 cm ganger 25 cm.

Pris: 200 kroner inkl porto.

Send meg en mail om du vil kjøpe en, min mail adresse er elnorm@online.no

To sorte mapper er solgt


Jeg har vært en tur på Stoff og Stil i Sørlandsparken i dag, en flott butikk. Og der fant deg slike dingser til å lage dusker på. For ett praktisk redskap og siden jeg lager ca en dusk i året var det en helt nødvendig ting å kjøpe. He-he, så heretter kommer jeg nok til å ha dusker på alt jeg strikker.To par pulsvanter er det også blitt. (Skal feste dusker på de en annen dag, eller kanskje ikke).

Mønsteret har jeg lånt fra disse sokkene. Fargen ble veldig rare på bilde, de er egentlig veldig fine. 


Nå skal jeg synke ned i godstolen, åpne ei cider og muligens strikke litt.

4 kommentarer:

amylin sa...

Fine pulsvanter og strikketøysmapper!

Fru Keilegavlen sa...

Så praktiske strikketøymapper og flotte pulsvarmarar. Artig med slik ting til å lage duskar med. ;) Det er ei sånn "Må ha" ting som ein sjeldan brukar. ;)

dachsemor sa...

I dag har jeg kikka igjennom hele bloggen din. Så mye fint du lager. Falt for strikketøymappene så har sendt deg en bestilling.

Anita Tørmoen sa...

Så lurt å sy med voksduk:) Flotte vesker.