søndag 18. januar 2009

For ett vær i dag. Vi har fått masse snø og det snør masse  enda. Så jeg er bare inne i dag. Og da passet det fint å bake boller. De ble ikke fine men riktig så gode. Jeg har sjokolade i deigen og den smeltet mye mere enn jeg hadde tenkt. Så det kommer jeg ikke til å gjøre flere ganger.


Jeg har strikket meg et par Bosnia-tøfler. Det er gode å gå med og gøye å strikke. Disse er strikket i Viking-raggegarn. Det er så utrolig mykt og godt å strikke av. Og også slitesterkt.


Jeg trenget noen nye glassbrikker i en frisk farge. Så da var det bare å finne frem garn og pinner. Mønsteret er fra Gjestal kunststrikk nr 1001. 


Jeg har så dum en veg at ingen vil brøyte hos meg. Men tenk, min snille svoger kom med snøfresen og laget vei til meg. Så nå kan jeg komme meg ut om jeg vil. Og tenk, han har faktisk gått over en kilometer for å brøyte hos meg. Ja er ikke han snill så vet ikke jeg.


3 kommentarer:

annemor sa...

Bollane ser kjempegode ut. Eg har også brukt sjokolade i, men i litt store bitar. Då smeltar dei ikkje så lett.

Ha ein fortsatt fin søndag!

Hobbymegher sa...

Så utrolig snilt gjort av svogeren din!
Bollene så kjempegode ut. :0)

Anonym sa...

Nå synes jeg nesten jeg kjenner duften av nystekte boller her..... Jeg pleier også å ha i sjokolade, - men jeg gjør det lettvint, - jeg putter en stor bit midt inni jeg:D *hm.... bake boller i dag kanskje??*
Takk for visitten forresten:) Ha en flotters dag!