mandag 18. august 2008

Loppemarkedkupp og garnfarging

Jeg har virkelig gjort et kupp på loppemarked. Jeg har i lang tid vært på leting etter en stor kaffekjele. Eller bedehuskjele som jeg kaller det. Og tenk, det var det første jeg så på loppemarkede. Jeg ble så utrolig glad. Den rommer 7,5 liter og er bare helt perfekt for meg. Prisen kan jeg heller ikke klage på, 38 kroner og da kjøpte jeg også ett kakefat.

Her om dagen hadde jeg meg en tur på Spar kjøp og det gikk jo som det alltid gjør. En del nøster ble med hjem. Det rosa, som er Silja, skal farges og bli sokker. De 9 blå Silja nøstene skal bli skjørt til meg selv. Og alle bomullsnøstene skal med tid og stunder bli oppvaskfiller og sikkert noen grytekluter.

Jeg har som vanlig noen sokker på pinnene. Jaywalker denne gangen. Det må da være det raskeste mønstere som finnes ? Jeg strikker i Fabel på pinne nr 2,75.

Jeg har lenge planlagt å farge litt garn. Men dagene flyr fra meg. Sent på lørdagskvelden kom ånden over meg. Og jeg satte igang. 150 gram rosa Silja ble funnet frem.

Her ligger det å koser seg. Den gule ser noe snodig ut.
Men når jeg fikk farget den gule en gang til ble det riktig så stilig.
Så var det 150 gram Viking Sportsragg. Dette var hvit så fargene er litt enkler å forutse. Jeg brukte veldig lite farge av hver for jeg ville ha det lyst.
Og slik ble dette garnet. Riktig så godt fornøyd ble jeg med dette garnet.

Nå gjennstår det bare å nøste opp garnet og strikke sokker som nok blir julegaver. Tror jeg.Ha en fin uke alle sammen.3 kommentarer:

Anonym sa...

Det er kjekt å farge garn, ditt ble søtt og fint.

Anonym sa...

Det er skikkelig moro å farge garn!
Fine fargekombinasjoner du har fått til!

Solveig sa...

loppemarked kan være moro ! Skikkelig flott kaffekjele. Så flott farger du fikk til på garnet.