torsdag 10. april 2008

Er det vår?

Fy flate for ett snøvær. I dag våknet jeg til masse snø. Igjen. Og jeg som hadde planer om å jobbe ute idag. Fysj.

Jeg har arvet ett drivhus som kom hjem til meg i går. Så i helga skulle det skrus sammen og slik jeg kunne flytte inn. Men med dette snøværet må det bare utsettes. Jeg har ønsker meg drivhus i mange år så da anledningen bød seg til å arve ett slo jeg så klart til. Det må nok noen nye ruter her og der men det er ikke noe problem.
Litt sokker har jeg gjort ferdig.
De første har jeg strikket i opal, nummer to i Viking raggegarn og nummer tre i Viking sokkegarn, det tynne som jeg ikke husker hva heter. Mønsteret til de røde fant jeg i boka til Vis2vas.Mønsteret til dette sjalet sto i Familien en gang like før jul. Det har vært ferdig en stund men manglet blokking. Det ble litt lite men passer igunnen fint som ett stort halstørkle.Jeg ønsker dere alle en riktig god helg.
Jeg skal bare ha meg en kjapp tur på butikken før jeg synker ned i sofaen med strikketøyet. I dag skal jeg strikke videre på sjalet mitt i Kauni.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så heldig du er som har fått drivhus! Det drømmer jeg også om, men jeg må nok begynne med å skaffe meg hage...

Anonym sa...

Flott sjal du har strikket. Heldige deg som har fått drivhus, det ønsker jeg meg også. Venter på våren, men her snør det i dag. Æsj. Lengter etter å få ryddet opp ute, men får jo gjort endel inne når det er møkkavær da. Ha en fin helg videre. Klem

Anonym sa...

Nydelig sjal!
Så moro med drivhus, jeg har også ett stort i. Det kan du se i bloggen min:) Ha eni fin helg!

Torunn Skjærstad Moen sa...

Sjalet ditt var nydelig en lekker og frisk varge. Med hilsen fra asterix.