mandag 28. april 2008

28.april 2008

På denne tiden for 17 år siden hadde jeg det ikke ærlig godt. Jeg var på føden og klokken 17.03 kom verdens nydeligste gutt til verden. Jeg var sliten og verdens lykkeligste mamma.

Kjære gutten min. Jeg ønsker deg alt det beste på dagen din.
Mamma er fryktelig glad i deg.Jeg har knekt koden med å strikke to sokker på en gang på to rundpinner. Og dette tror jeg kan bli en måte jeg kommer til å strikke mange sokker på. Enda jeg er glad i å strikke på fem pinner synes jeg dette er veldig greit. Og det er jo så greit å bli ferdig med to sokker samtidig. Dette skal bli sokker til stefaren min. Grå og kjedelige.


Ellers så strikker jeg noen mønstersokker også. Jeg strikker de i garnet Super Sock, kjøpt hos VillePinner. Ett nydelig mykt garn, det blir spennende å se om det er slitesterkt.Nå skal jeg til byen en tur. *stønn* Jeg liker ikke byturer men må man så må man. Jeg skal ikke kjøpe garn. Jeg skal ikke kjøpe garn. Jeg skal ikke kjøpe garn.

Ha en flott dag alle sammen.

4 kommentarer:

Lena sa...

Gratulerer så mye med sønnen! Tiden flyr fort eller hva!? 2 sokker på 2 rundpinner har jeg ennå tilgode å prøve, men det er jo utrolig smart da:o) Ha en flott uke!

vibbedille sa...

Syns denne bloggen var lys og lekker, den må du ikkje gi opp! Mye fint og! smart med begge sokkene samtidig, men blir det helt vanlige sokker eller kan du strikke mønster og på denne måten? Med flere farger og eller? Spennende! Kooos deg og ha en flott uke.Klem vibbedille

leneh sa...

gratulerer så mye med sønnen i dag. merkelig å fort de blir store du.. sukk føler meg ikke mere enn 19 i hodet jeg, men har en sønn på 15. *glis*
ha en herlig bytur, og kos deg, kjenner orket ja, men er jo kos av og til... og så gleder jeg meg til å se bildet av garnet du hadde med hjem..

Ha en herlig og kreativ uke...

strikkelise sa...

Nydelige Monkey sokker du strikker,de fargene var flotte.Gratulerer så mye med sønnen i dag og den diamanten må du ta vare på vettu.Ønsker deg ene flott hobby uke og stor klem fra meg.