tirsdag 29. september 2009

Kåre, sokker og Ulmus


Jeg er ikke god i skulderen min så jeg kan bare strikke rettmasker. Dermed blir det mange sokker med mønster Jay Walker. Og jeg er rett og slett ganske lei av det mønsteret. Men heldigvis skal jeg opereres midt i oktober og når jeg er har holdt armen i ro i fire uker og trent meg opp igjen skal det strikkes masse annet enn Jay Walkere. Og tenk om jeg da kan begynne å hekle igjen. Det savner jeg og det er mange år siden jeg har kunnet gjøre det.


Så har Margit fått unger igjen og dette er siste kullet før hun blir sterilisert. Så Kåre skal bo hos meg. Han er lat og glad i mat og ble veldig glad da jeg fant frem saueskinnet mitt. Det er blitt hans soveplass.Detter er starten på Ulmus sjal. Først strikket jeg halve sjalet i ett rødt ullgarn. Det ble alt for tykt og stivt. Men på strikkekafeen i går hadde vi besøk av ei garndame og da kjøpte jeg mini Palett og det garnet passet perfekt. Så da strikker jeg lystig i vei og er så fornøyd  atte.Siden det er begrenset hva jeg kan strikke nå for tiden bruker jeg alt for mye tid på å finne nye prosjekter. Har forelsket meg i en genser fra Viking garn og en nydelig vest  fra Sandnes (tror jeg). Masse flotte flettesokker og noen herlige halser. Ja det skal ikke mangle på prosjekter når skulderen er god igjen. Men kjenner jeg meg selv rett finner jeg nye prosjekter når jeg kan strikke for fullt igjen. Du store min så moro det er å gå på mønsterjakt.

3 kommentarer:

Frk. Chilli sa...

Kåre er jo bare nyyyydelig!!! Og sokker har du jo i fleng nå:-) Jeg har vært og kjent og klemt på minipaletten i dag, men klarte å legge den fint tilbake igjen:-) Fargen du har var den som fristet stort, den havner nok her etterhvert:-)

Hege sa...

Flotte sokker, og så herlig liten katt <3 Smelter jo helt :)

Flotte farger på det påbegynte sjalet :)

Hanne sa...

Margit og Kåre - fabelaktige kattenavn.

Håper skulderen din blir god som ny etter operasjon. Jeg hører mange som har svært godt resultat av operasjon :-)

Ellers ser jeg at du også koser deg med kalender - det er skikkelig stas!