torsdag 11. september 2008

11.september 2008

Nå har jeg hatt en lang bloggpause. Noen ganger i livet passer det bare ikke å blogge men nå er jeg tilbake. Hvor flittig jeg blir vet jeg ikke men det kan bare tiden vise.

Nye kjøkkengardiner har jeg fått sydd meg. Jeg ønsket meg noen gardiner som dekker litt mere enn bare en kappe. Så da var det bare å tegne mønster og sy ivei. Stoffet er kjøpt på salg på Jysk og jeg betalte 30 kroner. Så dette ble rimlige gardiner.

Hedvig på Hobbyboden savnet en hobbyveske som jeg hadde og ikke brukte. Så jeg sendet den til henne. Og se for en flott gave som kom i postkassa mi. Masse herlige ting som jeg får masse glede av. Tusen takk Hedvig.Jeg har verdens snilleste svoger. Virkelig verdens snilleste svoger. Han og søsteren min passer på meg når livet mitt er vanskelig. Jeg vet at de er der for meg alltid, bestandig. Jeg vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten de i livet mitt.

Og når min kjære svoger kommer med en stor pose med opptenningved, gråter jeg. Jeg gråter fordi han har stått ved huggestabben og tenkt på meg. Tenkt at nå er svigerinnen min tom for opptenningsved, og ønsket å gjøre dette for meg.

4 kommentarer:

medina sa...

Så godt å høre at du har en slik svoger :)
Ha en fin helg!

lene/lykketrollet sa...

Fint du er litt tilbake i blogg verden, savnet deg vettu.. nydelige gardiner du har sydd, digger bare blått.. *sukk* og gardiner til 30 kroner har en jo alltids råd til *smiler*

Så godt du har noen som passer så godt på deg..noen ganger trenger en det mere enn andre..

Sender deg mange varme tanker og en stor klem , så har du litt å gå på i helgen..

K L E M

Marihøna sa...

Godt å vite at det er noen der for en når livet er litt trått! Sender deg en stor klem og ønsker deg en fin helg!

vibbedille sa...

HO HO HO koselige gardiner MEN nåååå vil eg se bilde av JULEgardinene!? Det er snart jul jente! HO HO HO Eg skal se om eg får bakt litt idag! men først litt surfing og strikking! Koooos deg og ha en herlig helg! HO HO HO

Klem Vibbedille