onsdag 30. april 2008

30.april 2008

Jeg har sydd flere vennskapsugler. Og her sitter de pent på rekke og rad. Disse skal jeg bruke til gaver til de jeg synes fortjener det.







Men favoritt uglen min skal ikke flytte noen vei.





Første helgen i september skal jeg på strikketreff i Tananger. Juuuhuuu, som jeg gleder meg. Og i dag har jeg kjøpt meg sparebøsse som bare kan åpnes med boksåpner. Så nå skal de spares her.





Jeg har strikket Monkey sokker. Artig mønster å strikke. Jeg har strikket de i Super Sock. Ett nydelig garn. Jeg har tenkt å ha de selv. Enda jeg har fryktelig mange ullsokker. Hadde opptelling her for litt siden og da hadde jeg 48 par. Men slik er det når en ikke kan slutte å strikke sokker. Og familien min har heller ikke manko på sokker.





På bilde over er fargene ganske riktige.





Her hos meg har det regnet i hele dag. Det er nesten så en får litt høststemning. men heldigvis er det VÅREN.

Og i natt bestillte jeg meg noen nye bambuspinner. Så nå bare gleder jeg meg til pakken kommer.

Ha en flott kveld alle sammen.

mandag 28. april 2008

28.april 2008

På denne tiden for 17 år siden hadde jeg det ikke ærlig godt. Jeg var på føden og klokken 17.03 kom verdens nydeligste gutt til verden. Jeg var sliten og verdens lykkeligste mamma.

Kjære gutten min. Jeg ønsker deg alt det beste på dagen din.
Mamma er fryktelig glad i deg.



Jeg har knekt koden med å strikke to sokker på en gang på to rundpinner. Og dette tror jeg kan bli en måte jeg kommer til å strikke mange sokker på. Enda jeg er glad i å strikke på fem pinner synes jeg dette er veldig greit. Og det er jo så greit å bli ferdig med to sokker samtidig. Dette skal bli sokker til stefaren min. Grå og kjedelige.


Ellers så strikker jeg noen mønstersokker også. Jeg strikker de i garnet Super Sock, kjøpt hos VillePinner. Ett nydelig mykt garn, det blir spennende å se om det er slitesterkt.



Nå skal jeg til byen en tur. *stønn* Jeg liker ikke byturer men må man så må man. Jeg skal ikke kjøpe garn. Jeg skal ikke kjøpe garn. Jeg skal ikke kjøpe garn.

Ha en flott dag alle sammen.

tirsdag 22. april 2008

Vennskapsugler og Revontuli

Jeg har strikket nok ett sjal. Det var kjedelig mønster å strikke men med Kauni garn er det helt topp. Jeg haster til neste fargeskifte. Jeg har aldri strikket i ett garn med så fine fargeskifter før. Så det blir nok flere sjal i Kauni. Ja jeg kjøpt nytt i går faktisk, i grønnfarger. Så nå er det bare å klare å velge blant alle de fine sjalmønstrene jeg har.




På Hobbyboden inviterte Liv-Toril til sykveld. Vi var 61 damer som ventet spent på mønster fredagskvelden klokka 19.00. Jeg var hos Gubben uten symaskin (tror jeg må kjøpe en symaskin til) så jeg bare fulgte med på alle som sydde. Men i går ble tre ugler sydd her hos meg. Jeg storkoste meg med å sy de. Og det beste av alt er jo at alle har personlighet.

En ugle har alt flydd til sitt nye hjem. Og den hadde så hast at jeg fikk ikke tatt bilde engang.


torsdag 17. april 2008

Fødselsdagsgave

Dette grønne sjalet skal jeg gi bort i gave. Det var moro å strikke så jeg ser ikke bort fra at jeg kan komme til å strikke flere. Det er ett elendig bilde men sånn ble det bare.

Underveis gikk jeg tom for garn men HildeGV reddet meg med fire bunter i posten. Takk igjen HildeGV.






Ellers strikker jeg på dette Revontuli sjalet. Det er mitt første prosjekt i Kauni og jeg er dypt og inderlig forelsket. Bare se på de nydelige fargene.
Jeg har tre omganger igjen og nå er omgangene drøye. Det er litt kjedelig mønster å strikke men blir veldig fint. Når jeg bare blir ferdig.

torsdag 10. april 2008

Er det vår?

Fy flate for ett snøvær. I dag våknet jeg til masse snø. Igjen. Og jeg som hadde planer om å jobbe ute idag. Fysj.

Jeg har arvet ett drivhus som kom hjem til meg i går. Så i helga skulle det skrus sammen og slik jeg kunne flytte inn. Men med dette snøværet må det bare utsettes. Jeg har ønsker meg drivhus i mange år så da anledningen bød seg til å arve ett slo jeg så klart til. Det må nok noen nye ruter her og der men det er ikke noe problem.




Litt sokker har jeg gjort ferdig.
De første har jeg strikket i opal, nummer to i Viking raggegarn og nummer tre i Viking sokkegarn, det tynne som jeg ikke husker hva heter. Mønsteret til de røde fant jeg i boka til Vis2vas.











Mønsteret til dette sjalet sto i Familien en gang like før jul. Det har vært ferdig en stund men manglet blokking. Det ble litt lite men passer igunnen fint som ett stort halstørkle.



Jeg ønsker dere alle en riktig god helg.
Jeg skal bare ha meg en kjapp tur på butikken før jeg synker ned i sofaen med strikketøyet. I dag skal jeg strikke videre på sjalet mitt i Kauni.

onsdag 9. april 2008

Ny trapp, garn og gave

Jeg har endelig fått en ordentlig trapp og jeg synes den ble kjempe fin. Enda den ikke er ferdig enda. Det mangler rekkverk og litt beis men den er flott som den er.








Så nå er det så vidt jeg har tid til å blogge for jeg må gå i den nye trappa hele tiden.




Jeg har vært hos kjæresten min noen dager og da jeg kom hjem i dag bugnet postkassa mi.




Kjære, snille HildeGV har sendt med fire og en halv bunt garn. Og reddet meg i en veldig alvorlig garnkrise. Jeg har startet på ett sjal som jeg skal gi bort i gebursdagsgave, uten å ha nok garn. Og da jeg skulle kjøpe mere var de utsolgt. Men så reddet HildeGV meg. Så nå trenger jeg ikke bruke hjernern til å pønske ut en ny gave.




Tusen takk, HildeGv.







Men i postkassa mi lå det en tykk konvolutt til. Og den skranglet og jeg ventet ingenting. Så var det tre nydelige maskemarkører fra Trultelene. Og de fikk jeg fordi jeg hadde reklamert for nettbutikken hennes. Det er jo klart jeg reklamerer for noe som jeg er så fornøyd med. Jeg vil jo gjerne dele det med flere.



Og nettbutikken finner du her http://tuff.weblogg.no/ Hun har nydelige, billige bambus pinner og deilig garn. Og hun sender utrolig fort. Så bare sett igang og handle.



Tusen takk, for de flotte maskemakørene.






fredag 4. april 2008

Pengepunger med klemmelås.

Jeg har sydd noen pengepunger som er til salgs.


De er 9 cm øverst og 15 cm nederst. Og 13 cm fra topp til bunn. De er så dype at det er plass til kort.


100 kr pr. stk pluss porto.


Send en mail om du er interessert.






Nr. 2 solgt

Nye tovatøfler.

Jeg er av de som må ha tøfler på bestandig så jeg må stadig strikke ny. De slites jo tross alt ganske fort.

Disse er strikket i et garn jeg aldri har strikket av før. Det tovet litt lite så jeg måtte ha de tre runder i maskinen. Da ble det greie men litt store. Jaja, de er snart utslitte.


I går var jeg på ett ministrikketreff med Helga. Det var så varm og godt at vi satt ute i sola i mange timer. Deilig å kjenne ett snev av vår.


Og tenk, jeg gikk med Klukkaen for første gang.

onsdag 2. april 2008

Garn og strikkepinnemappe



Endelig skal jeg også prøve dette garnet. To bunter med Kauni og en hespe Evilla. Begge to skal bli sjal.

Etter jeg fikk orden på syrommet mitt har jeg sydd masse. Jeg hadde nesten glemt hvor gøy jeg synes det er å sy.


I dag har jeg sydd meg strikkepinnemappe. Mønsteret har jeg tegnet selv. Og synes denne ble grei i størrelse og form.




tirsdag 1. april 2008

Ny blogg...igjen.

Om jeg ikke trives med denne bloggen kommer jeg til å gi opp. Trur eg...

Egentlig så liker jeg veldig godt å blogge men jeg har enda ikke funnet en blogg jeg virkelig trives med. Så derfor prøver jeg her.


Jeg har strikket ferdig Klukkaen. Og den passet og ja, jeg ble riktig så fornøyd.


Men jeg er slett ikke sikker på at jeg kommer til å bruke den mye.